مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی اتریش

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی اتریش

تحصیل در اتریش

این کشور در سال ۲۰۱۲ طبق رتبه بندی سایت QS، که در کل جهان معتبر است، رتبه پنجم بهترین کشور دانشجویی دنیا را داشته است. این در صورتی است که کیفیت عالی دانشگاه های اتریش چه از لحاظ آموزشی و چه از لحاظ هزینه های تحصیلی با بسیاری از کشورها قابل مقایسه نیست.
اتریش با داشتن دانشگاه هایی مانند وین و بوکو وین که در رنک جهانی قرار دارند، از کشورهایی محسوب می شوند که هر ساله تعداد زیادی متقاضی علاقه مند به تحصیل در این کشور را اخذ می کند.
این کشور از معدود کشورهایی است که برای دانشجویانی که مدرک زبان آلمانی نداشته باشند شرایطی را در نظر گرفته است که دانشجو در این صورت می تواند قبل از شروع کلاس های دانشگاهی خود، زبان آلمانی را طی دوره هایی فرا بگیرد و سپس تحصیل دانشگاهی خود را شروع کند.
همچنین دانشجویانی که نمره مدرک زبان IELTS را برای قبولی در مقاطع مختلف نداشته باشند میتوانند دوره های آموزشی زبان را نیز پیش از تحصیل دانشگاهی خود سپری کنند.
یکی از نکات مهم تحصیل در اتریش این است که فرد متقاضی با مدرک ۱۲ ساله دیپلم باید ابتدا دو ترم تحصیلی را در کالج های اتریش تحصیل کند سپس وارد دانشگاه های این کشور شود که این کالج ها اکثرا به زبان آلمانی تدریس می کنند. ولی دانشجویی که مشغول به تحصیل در رشته مورد نظرش در دانشگاه کشور خودش باشد می تواند همان رشته را در دانشگاه های اتریش ادامه دهد.
در برخی رشته های بخصوص مانند پزشکی و دندانپزشکی و مانند این ها دانشجو ملزم به شرکت در آزمون ورودی و کسب نمره قبولی برای ورود به دانشگاه های دولتی این کشور خواهد بود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش

۱. تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی کشور اتریش
۲. اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
۳. کپی تمام صفحات پاسپورت و ترجمه آن ها به یکی از زبان های رسمی آلمانی یا انگلیسی
۴. اصل شناسنامه فرد متقاضی
۵. کپی از شناسنامه فرد متقاضی
۶. دو قطعه عکس ۳*۴ و ۶*۴
۷. مدرک تحصیلی دوره قبلی تحصیل دانشجو به همراه ریزنمرات دروس
۸. گواهی اشتغال به تحصیل یکی از دانشگاه های ایران
۹. گواهی عدم هرگونه سوء پیشینه
۱۰. نامه پذیرش دانشگاه مورد نظر در اتریش
۱۱. نامه تمکن مالی فرد به همراه پرینت گردش سه ماه آخر حساب فرد متقاضی
۱۲. اجاره نامه خوابگاه و یا اجاره نامه یا سند مسکن در یکی از شهرهای کشور اتریش
۱۳. بیمه مسافرتی فرد متقاضی کشور اتریش
۱۴. بیمه درمانی کشور اتریش
۱۵. ارائه گواهی سلامت فرد متقاضی
۱۶. در صورت موجود بودن سند ازدواج یا طلاق فرد متقاضی

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش

تحصیل اتریش در مقطع کارشناسی

طول دوره تحصیل در این مقطع از سه سال تا چهار سال بسته به رشته مورد نظر متفاوت است و همچنین بسته به عملکرد درسی دانشجو نیز ممکن است تحصیل در این دوره از چهار سال نیز طولانی تر شود (در صورتی که دانشجو در هر ترم برای تعدادی از دروس حداقل نمره قبولی را دریافت کند و ناچار به اخذ همان درس در ترم تحصیلی بعد شود.)
پاس کردن دروس در دانشگاه ای این کشور بسته به سیتم انتقال اروپا یا همان ECTS خواهد بود یعنی هر دانشجویی برای دریافت مدرک کارشناسی خود از دانشگاه های این کشور باید ترمی ۳۰ واحد بر اساس این سیستم پاس کند که در این صورت برای رشته هایی که طول دوره آن ها ۳ ساله است مجموعا ۱۸۰ واحد و برای رشته هایی که طول دوره آن ها ۴ ساله است مجموعا ۲۴۰ واحد درسی میشود.

مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه های اتریش

۱. تکمیل فرم پذیرش دانشگاه مورد نظر
۲. ترجمه رسمی آلمانی شناسنامه فرد متقاضی به همراه دو کپی از صفحه اول
۳. ۶ قطعه عکس ۳*۴
۴. ارائه نامه تاییدیه مبنی بر عدم منع تحصیلی
۵. ارائه ترجمه رسمی و معتبر مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی فرد متقاضی به همراه ریزنمرات دروس
۶. کسب نمره قبولی آزمون ورودی دانشگاه ها (البته در اتریش برخی از دانشگاه ها آزمون ورودی می گیرند نه همه آنها.)
۷. کسب نمره قبولی در آزمون زبان آلمانی یا داشتن مدرک زبان آلمانی با سطح A2 یا B2
۸. اگر متقاضی دانشگاه های خصوصی کشور اتریش باشید باید حتما مدرک زبان رسمی و معتبر IETLS را با حداقل نمره ۶ داشته باشید.

تحصیل اتریش در مقطع کارشناسی ارشد

طول دوره تحصیلی در این مقطع از یک سال تا سه سال بسته به رشته مورد نظر متفاوت است و بسته به عملکرد درسی دانشجو نیز می تواند این دوره طولانی تر از ۴ سال باشد.
در این مقطع نیز واحد های درسی باید براساس ECTS پاس شوند و در هر ترم دانشجو ملزم به قبولی ۳۰ واحد درسی خواهد بود که در این صورت اگر طول این دوره یک ساله باشد دانشجو باید از ۶۰ واحد درسی و اگر دو ساله باشد از ۱۲۰ واحد درسی و همچنین در صورت سه ساله بودن این مقطع باید از ۱۸۰ واحد درسی نمره قبولی را دریافت کند.
همچنین در بسیاری از رشته های تحصیلی این مقطع در دانشگاه های اتریش دانشجو ملزم به تدوین پایان نامه علمی خواهد بود.

مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه های اتریش

مدارک مورد نیاز جهت بذیرش مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های اتریش:

۱. کپی صفحه اول پاسپورت ترجمه شده به زبان آلمانی و یا انگلیسی
۲. تکمیل فرم اولیه پذیرش دانشگاه مورد نظر
۳. ترجمه آلمانی مدرک گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد از وزارت علوم
۴. ترجمه آلمانی گواهی عدم منع تحصیل در این مقطع
۵. ترجمه آلمانی مدرک کارشناسی فرد متقاضی به همراه ریزنمرات دروس
۶. در صورت موجود بودن ترجمه آلمانی مدرک کاردانی به همراه ریزنمرات دروس
۷. ترجمه آلمانی مدارک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریزنمرات درس
۸. روزمه کامل فرد (تحصیلی و کاری)
۹. توصیه نامه دو نفر از اساتید دانشگاه های ایران
۱۰. انگیزه نامه برای تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظر در کشور اتریش
۱۱. اگر متقاضی دانشگاه های خصوصی این کشور برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باشید باید مدرک زبان رمسی و معتبر IETLS را با نمره ۶.۵ داشته باشید.
از مزایای مهم کشور اتریش برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا برای آن دسته از افرادی است که دارای همسر و فرزند هستند.در این صورت همسر و فرزند داتشجو می توانند در طول دوران تحصیل فرد در اتریش در کنار او حضور داشته باشند و از بیمه های درمانی کاملا رایگان بهره مند شوند. همچنین فرزندان شخص می توانند به صورت رایگان در مدارس اتریش تحصیل کنند.

تحصیل اتریش در مقطع دکترا

دانشجویانی که در مقطع دکترای دانشگاه های اتریش در حال تحصیل هستند هر ماهه حقوق معینی برای هزینه های زندگی و تحصیل خود از سوی کشور اتریش دریافت می کنند. اما هزینه تحصیل در این مقطع در کشور اتریش حدود ۸۰۰ یورو در هر ترم است.
برای تحصیل در این مقطع در دانشگاه های کشور اتریش دو نوع سیستم مختلف وجود دارد:
۱. از طریق دوره های بولونیا که مخصوص مقطع دکتراست و طبق این سیستم دانشجو در طی سه سال مدرک دکترای خود را دریافت می کند.
۲. و یا طبق روال همیشه دانشجو بعد از اخذ مدرک کارشناسی خود وارد مقطع کارشناسی ارشد شده و بعد دو سال تحصیل در این دوره وارد مقطع دکترا شود و مدرک این دوره از تحصیل را در طول سه سال دریافت کند.

مدارک لازم برای پذیرش مقطع دکترای دانشگاه های کشور اتریش

۱. کپی تمام صفحات پاسپورت
۲. ترجمه آلمانی شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
۳. ترجمه آلمانی مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد فرد متقاضی به همراه ریز نمرات دروس
۴. دو عدد توصیه نامه از اساتید مقطع کارشناسی ارشد فرد متقاضی
۵. روزمه کامل تحصیلی و کاری
۶. انگیزه نامه یا شرح هدف دانشجو از تحصیل در این مقطع
۷. مدرک زبان انگلیسی و یا زبان آلمانی معتبر و رسمی
۸. گواهی اشتغال به تحصیل فرد متقاضی
۹. گواهی عدم منع تحصیلی دانشجو از دانشگاهی که قبلا در آن تحصیل کرده است.

تا سال ۲۰۰۲ کشور اتریش از یک سیستم آموزشی کاملا رایگان بود اما امروزه هزینه تحصیل در دانشگاه های این کشور برای شهروندان اتریشی و همچنین شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا حدود ۴۰۰ یورو به ازای هر ترم و برای دانشجویانی که شهروند کشوری غیر از کشورهای اتحادیه اروپا باشند این مبلغ به حدود ۷۵۰ یورو در هر ترم تحصیلی می رسد.اما از حدود سال ۲۰۰۸ دولت اتریش طرحی را تصویب کرد که به موجب آن دانشجویانی که تحصیلات موردنظر خود را یک زمان مشخصی به اتمام برسانند می توانند شهریه پرداخت نکنند که این طرح فقط شامل شهروندان اتحادیه اروپا می شود.
اگر اطلاعات کامل تری را در رابطه با تحصیل در اتریش نیاز دارید و متقاضی حتمی تحصیل در این کشور هستید می توانید با موسسات مربوطه در اتباط باشید و یا از وکلای معتبر در این زمینه مشاوره بخواهید.

مدارک لازم برای پذیرش مقطع دکترای دانشگاه های کشور اتریش

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی اتریش با دفتر موسسه دانش گستر کوه نور تماس بگیرید و مشاوره اولیه رایگان را دریافت نمایید.

۰/۵ ( ۰ نظر )

گذاشتن یک دیدگاه