مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

کشور کانادا از جمله کشورهایی است که سالانه افراد زیادی را برای ادامه تحصیل به خود جذب می کند. اما به طور کلی قانونی که برای ورود به هر کشور وجود دارد این است که افرادی که می خواهند به هر کشوری وارد شوند باید اجازه ورود به آن کشور را داشته باشند تا بتوانند به آن کشور وارد شوند و این مجوز ورود همان ویزای آن کشور است.

افراد با هر هدفی که بخواهند به کشور کانادا و یا به هر کشور دیگری وارد شوند باید ویزای متناسب با هدف خود را تهیه کنند، برای مثال افرادی که می خواهند با هدف تحصیل در کشور کانادا به این کشور وارد شوند باید ویزای تحصیلی کانادا را تهیه کنند.

برای این که افراد بتوانند ویزای تحصیلی کانادا را تهیه کنند باید مراحلی را طی کنند و مدارکی را ارائه دهند. اما بیشتر افرادی که ویزای تحصیلی کانادا را تهیه کنند با مدارکی که باید برای ویزای تحصیلی کانادا ارائه دهند آشنایی ندارند به همین دلیل ما در این مقاله تصمیم گرفته ایم شما را با مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

برای این که شما بتوانید هر نوع ویزایی از جمله ویزای تحصیلی کانادا که در این مقاله در مورد آن صحبت می کنیم را تهیه کنید باید مدارک مورد نیاز برای آن ویزا را ارائه دهید و نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که در صورتی که مدارکی که ارائه می دهید مشکلی داشته باشند و یا این که کامل نباشند درخواست شما برای دریافت ویزا رد خواهد شد، پس توجه داشته باشید که مدارکی که ارائه می دهید باید کامل و البته درست باشند.

و اما مدارکی که برای ویزای تحصیلی کانادا مورد نیاز است عبارتست از:

  • شما قبل از این که برای ویزای تحصیلی کانادا درخواست دهید باید توانسته باشید که از یکی از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرید و مدرکی که نشان دهد شما توانسته اید از یکی از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرید برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا ضروری خواهد بود.
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده توانایی مالی فرد باشد، در صورتی که فرد می خواهد توانایی مالی خود را اثبات کند باید یکی از مدارک زیر را ارائه دهد:
  • اگر فرد حساب بانکی در کانادا افتتاح کرده است و پول خود را به یکی از بانک های کانادایی انتقال داده است باید حساب بانکی که در کانادا به نام خود باز کرده است را نشان دهد.
  • فرد باید توانایی این را داشته باشد که در طی زمان تحصیل خود هزینه های تحصیل و زندگی خود در کانادا را تامین کند.
  • گردش حساب چهار ماه اخر فرد متقاضی
  • ارائه حواله بانکی در ارز قابل مبادله
  • مالیات بر درآمد از شخص و یا سازمانی که هزینه های فرد را تامین می کند.
  • اگر متقاضی توانسته باشد که بورسیه تحصیلی از یکی موسسات کانادا دریافت کند باید مدارک مربوط به بورسیه تحصیلی خود را نیز ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

در نهایت این که در مورد مدارکی که می خواهید برای اثبات توانایی مالی خود ارائه دهید باید اثبات کنید که می توانید بدون این که در کانادا کار کنید هزینه های تحصیلی، اقامتی و همچنین سفر خود را به کانادا پرداخت کنید و در ضمن فرد باید اثبات کند که برای پرداخت هزینه های جاری یک ساله در کانادا حداقل ۱۰ هزار دلار دارد و همچنین نکته ای که در این جا باید به آن اشاره کنیم این است که وام بانکی نیز مورد تایید خواهد بود.

  • پرداخت هزینه ویزا که باید به صورت بانکی و آنلاین پرداخت شود.
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده هویت فرد باشد:
  • ارائه پاسپورتی که حداقل یک سال اعتبار داشته باشد، توجه داشته باشید که پاسپورتی که در اختیار دارید باید این امکان را به شما بدهد که بتوانید با استفاده از آن به کشوری که آن را صادر کرده برگردید. اما در صورتی که فرد جزو شهروندان و یا افرادی که اقامت دائم ایالات متحده، سنت پیرر و میلکون و گریلند باشد نیازی نیست که برای ورود به کشور کانادا پاسپورت داشته باشند، اما در عوض این افراد به جای کارت ملی باید کارت ملی مخصوص اتباع خارجی و کد ملی خود را ارائه دهند.
  • یکی دیگر از مدارکی که نشان دهنده هویت فرد است، عکس فرد متقاضی است. افراد متقاضی که می خواهند ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنند باید دو قطعه عکس پاسپورتی که در پشت آن نام و تاریخ تولدشان ذکر شده باشد را ارائه دهند. در ضمن نکته ای که در مورد این عکس ها باید به آن توجه داشته باشید این است که سایز این عکس ها باید ۴.۵*۳.۵ باشند، از سرشانه به بالا و همچنین تمام صورت باشد.
  • در صورتی که فرد گواهینامه معتبر بین المللی دارد باید آن را نیز ارائه دهد.
  • ارائه کپی از مدارک آکادمیک و گواهینامه های که متقاضی تاکنون دریافت کرده است.
  • در صورتی که نیاز باشد فرد باید برای اثبات دانش زبانی خود نمره آزمون آیلتس و یا تافل خود ارائه دهد.
  • دعوت نامه

نکاتی در مورد مراحل دریافت ویزای تحصیلی کانادا

برای این که بتوانید راحت تر ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنید باید نکاتی را مدنظر داشته باشید:

  • اولین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای این که شما بتوانید ویزای هر کشوری را تهیه کنید باید به سفارت آن کشور مراجعه کنید اما با توجه به این که کانادا در ایران سفارت ندارد شما باید برای انجام مراحل مربوط به ویزای خود به یکی از سفارت های کانادا در کشورهای خارجی مراجعه کنید که در حال حاضر بهترین گزینه کشور ترکیه است. اما شما می توانید به کشورهای ارمنستان، گرجستان و امارات نیز مراجعه کنید.
  • نکته دیگری که در مورد ویزای تحصیلی کانادا باید به آن اشاره کنیم این است که با توجه به زمانی که برای انگشت نگاری نیاز خواهد بود صدور ویزای تحصیلی کانادا برای متقاضیان ایرانی حدود ۳ ماه خواهد بود.

تمکن مالی آلمان

۰/۵ ( ۰ نظر )