مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی فنلاند

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی فنلاند

تحصیل در فنلاند

تحصیل در فنلاند از کیفیت خوبی برخوردار است و از طرفی تحصیل در این کشور کم هزینه است.کم بودن هزینه های تحصیل در برابر کیفیت آموزشی بالای این کشور باعث شده است که متقاضیان زیادی برای تحصیل به این کشور مراجعه کنند. کشور فنلاند رتبه اول را از لحاظ کیفیت آموزشی در بین کشور های دنیا دارد.
کشور فنلاند، با توجه به شرایط تحصیلی و روزمه فرد، به دوصورت عادی و یا پذیرش تحصیلی با بورسیه ویزای تحصیلی ارائه می دهد.با توجه به شرایط مختلف پذیرش در دانشگاه ها و رشته های متفاوت هر کدام، مدارک مورد نیاز دانشجویان متفاوت خواهد بود.
از سال ۲۰۱۲ تا کنون افراد می توانند با مراجعه به سفارت تهران نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی دانشگاه‌ های فنلاند

این مدارک باید به سفارت کشور تحویل داده شود:
۱. اصل شناسنامه به همراه دو نسخه کپی از آن
۲. ارائه پاسپورت به همراه دو نسخه کپی آن( اگر اعتبار پاسپورت شما کمتر از یک سال باشد باید آن را تمدید کنید.)
۳. دو قطعه عکس رنگی ۶*۴
۴. مدرک زبان و دو نسخه کپی از آن
۵. بیمه یکساله با اعتبار ۳۵۰۰۰ یورو و دو نسخه کپی از آن
۶. مدرک پذیرش دانشگاه های فنلاند
۷. نامه تمکن مالی و کپی آن ( برا اساس این نامه باید حداقل ۱۲۰۰۰ یورو در حساب خود داشته باشید.)
۸. روزمه تحصیلی

ثبت نام در دانشگاه های فنلاند

در فنلاند هر دانشگاهی در یک زمان مشخصی متقاضیان را ثبت نام می کند.در نتیجه باید اطلاعات مربوط به زمان ثبت نام داشنگاهی که می خواهید در آن پذیرش شوید را بدانید، و سپس در آن زمان نسبت به ثبت نام و ارسال روزمه خود اقدام کنید.
۱. ساخت یک اکانت در سایت دانشگاه و انتخاب دوره تحصیلی و رشته مورد نظر
۲. ارسال مدارک(مدرک زبان،ریز نمرات،مدارک دانشگاهی)
۳. تاییدیه دانشگاه و دریافت نامه پذیرش شما از دانشگاه
۴. تهیه اخذ ویزای تحصیلی فنلاند
*شهروندان کشورهایی غیر از کشورهای اتحادیه اروپا باید بلافاصله بعد از دریافت تاییدیه نسبت به تهیه مجوز اقامت دانشجویی در کشور فنلاند اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی دانشگاه‌ های فنلاند

نکات قابل توجه برای ثبت نام:

• ثبت نام در دانشگاه ها به صورت حضوری نیز امکان پذیر است.
• ثبت نام دانشگاه های این کشور تنها در ماه های دی و شهریور امکان پذیر است.
• اگر شهروند کشوری غیر از کشورهای اتحادیه اروپا هستید، باید برای پذیرش در دانشگاه های این کشور شهریه پرداخت کنید.
• ثبت نام در مقطع تکمیلی دکترا در این کشور شامل هزینه های رایگان تحصیل برای متقاضی می باشد.
• همچنین اگر داری مجوز اقامت دائم یا اقامت طولانی مدت در فنلاند و یا یکی از کشورهای اروپا هستید،از هزینه های رایگان تحصیلی در این کشور برخوردار می ششوید.
• مدارک دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی نیز برای دانشگاه های این کشور معتبر است.
• مدارک تحصیلی شما باید به زبان رسمی ترجمه شده باشد.
• در هر مقطعی که قصد ثبت نام دارید ارائه ریز نمرات مقطع قبلی نیاز است.
• معیار های ورودی دانشگاه ها متفاوت است.ممکن است برخی دانشگاه ها بر اساس آزمون ورودی دانشجو بپذیرند و برخی دیگر معیارهای دیگری برای پذیرش داشته باشند.
• اکثر آزمون های ورودی دانشگاه های فنلاند در خود این کشور برگذار میشود.

پذیرش تحصیلی فنلاند در مقطع کارشناسی

در این دوره فقط ارائه مدرک دیپلم دوازده ساله و ریزنمرات دروس در هنگام ثبت نام کافی است. پذیرش در اکثر دانشگاه های این مقطع براساس آزمون ورودی است که دانشجو برای پذیرش باید حداقل نمره قبولی در این امتحانات را کسب کند.
این مقطع تحصیلی در فنلاند شامل یک دوره ۴ سال است.
تعداد زیادی از کلاس های این دوره به زبان فنلاندی برگذار میشوند در نتیجه باید به زبان فنلاندی مسلط باشید.
دانشجو در حین تحصیل در این مقطع میتواند هفته ای ۱۰ ساعت کار دانشجویی انجام دهد و حدود ۱۰ تا ۱۲ یورو به ازای هر ساعت در ماه درآمد داشته باشد.
پذیرش مقطع کارشناسی ارشد در فنلاند
هزینه تحصیل در این مقطع سالیانه ۹۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ یورو می باشد.
این مقطع در فنلاند شامل یک دوره ۲ ساله تحصیلی است.

ارائه مدارک زیر هنگام ثبت نام در این دوره ضروری است:

۱. مدرک کارشناسی مرتبط با رشته درخواستی(این مورد شامل مدارک موقت و پایین تر از یک دوره سه ساله،نمی باشد.)
۲. کپی پاسپورت شخص
۳. چند قطعه عکس
۴. ترجمه رسمی مدارک و ریزنمرات مقطع کارشناسی
۵. نمره ۶ تا ۶.۵ مدرک رسمی و بین المللی IELTS
۶. نمره ۸۰ به بالای مدرک رسمی و بین المللی TOEFL
۷. انگیزه نامه که شامل مجموعه عواملی که است که باعث انگیزه دانشجو برای ادامه تحصیل در این مقطع شده است.
۸. روزمه تحصیلی و در صورت نیاز روزمه کاری فرد
در این مقطع مجوز کار دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته و دریافت حقوق ۱۰ تا ۱۲ یورو برای هر ساعت در ماه به فرد داده میشود.

پذیرش تحصیلی فنلاند در مقطع کارشناسی

تحصیل و پذیرش مقطع دکترا در فنلاند

این مقطع در کشور فنلاند دارای یک دوره ۳ تا ۵ ساله است.

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه ها و موسسات مختلف:

علاوه بر مدارک مورد نیاز برای کارشناسی ارشد داشتن این مدارک نیز ضروری است:
۱. تاییدیه رسمی کپی مدارک تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد به همراه ترجمه رسمی مدارک
۲. ضرورت مهارت در زبان انگلیسی و دارا بودن حداقل نمره ۷ در آزمون بین المللی IELTS
۳. یافتن مکان خالی برای تحقیقات شخص در این مقطع در یک دانشگاه
۴. ارتباط با استاد مربوط به تحقیقات
۵. دریافت تاییدیه از استاد مربوطه نسبت به سوابق تحصیلی شخص
۶. تاییدیه پشتیبانی مالی
۷. دریافت نامه پذیرش در این مقطع در دانشگاه انتخابی
۸. مراجعه به سفارت و تکمیل پذیرش
۹. برای شهروندان غیر کشورهای اتحادیه اروپا، دریافت مجوز اقامت دانشجویی بعد از اتمام پذیرش ضروری است.
در این مقطع دانشجو میتواند برای ۳۰ ساعت در هفته مجوز کار دانشجویی دریافت کند و به ازای هر ساعت ۱۲ تا ۱۴ یورو در ماه درآمد داشته باشد.
هزینه تحصیل در این مقطع رایگان است اما تامین هزینه های زندگی به عهده خود دانشجو است. دانشجو بلافاصله بعد از اتمام این دوره، در این کشور اقامت دائم می گیرد.همچنین در این دوره دانشجو کمک هزینه هایی برای تحصیل در این مقطع دریافت میکند.
بورس سالیانه ۸ هزار یورو تا ۲۰ هزار یورو، بستگی به شرایط دانشجو، برای تحصیل در این مقطع امکان پذیر است.
نکمیل مدارک کارشناسی ارشد در هنگام ثبت نام در این رشته ضروری است.
*در همه این مقاطع داشتن مدرک زبان تایید شده الزامی است.اما کسانی که تحصیلات قبلی خود را در یکی از کشورهایی که زبان رسمی آن ها انگلیسی است، انجام داده اند از این مورد معاف هستند.
در صورتی که متقاضی تحصیل در فنلاند هستید، برای مشاوره بیشتر، با موسسات حقوقی معتبر در ارتباط باشید و یا از وکلای مربوطه کمک بخواهید.

تحصیل و پذیرش مقطع دکترا در فنلاند

۰/۵ ( ۰ نظر )

گذاشتن یک دیدگاه