ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش

اتریش یکی از کشورهای قاره اروپاست که پایخت آن شهر وین می باشد.
اتریش یکی از معدود کشورهایی است که دارای یک نظام آموزشی تقریبا رایگان در دوره تحصیلات دانشگاهی برای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی است حتی برای افراد خارجی. از این رو متقاضیان زیادی جهت دریافت ویزای تحصیلی این کشور وجود دارند و همچنین کشور اتریش سالیانه تعداد زیادی دانشجوی خارجی را در دانشگاه های خود پذیرش می کند.
شهریه دانشگاه های دولتی این کشور ترمی ۷۰۰ یورو است که در برابر شهریه های دانشگاه های خصوصی که هر ترم به ۷ هزار یورو هم می رسد، هزینه ناچیزی است.
نرخ بیکاری این کشور حدود ۳ درصد است که این امر باعث شده بسیاری از دانشجویان حتی بعد از پایان تحصیلات خود در دانشگاه های این کشور نیز اقامت خود را تمدید کرده و یا به عنوان یه شهروند اتریشی اقامت دائم خود را دریافت کنند.
پس از اینکه متقاضی پذیرش خود را دریافت کرد باید درخواست وقت برای مصاحبه سفارت ایتالیا کند. به دلیل تعداد بیشمار متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی اتریش دریافت وقت مصاحبه، تقریبا ۶ ماه تا یک سال طول می کشد.
• اول تمام مدارک فرد متقاضی به همراه ترجمه رسمی آلمانی یا انگلیسی آن ها اعم از مدارک فردی و تحصیلی باید به تایید دفاتر پیشخوان دولتی، اداره کل آموزش و پرورش، وزارت امور خارجه، دادگستری و سفارت اتریش برسد که این امر حدود دو ماه طول می کشد.
• بعد از تایید مدارک اسکن آن ها برای دانشگاه مورد نظر فرد متقاضی جهت دریافت پذیرش ارسال می شود. معمولا دریافت نامه پذیرش دانشگاه بین سه تا چهار ماه طول می کشد.
• در صورتی که جواب پذیرش مثبت باشد، فرد متقاضی می تواند برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کند. در این زمان، فرد متقاضی باید نامه پذیرش دانشگاه مورد نظر در کشور اتریش را برای سفارت این کشور در ایران ارسال و طی آن در خواست وقت مصاحبه کند که در صورت تکمیل بودن مدارک فرد متقاضی این امر (دریافت وقت مصاحبه) هم حدود ۲ تا ۳ ماه طول می کشد.
• بعد از اتمام مراحل بالا، در صورتی که فرد در طول مصاحبه نیز با هیچ مشکلی مواجه نشود می تواند ویزای خود را بین ۳ تا ۶ ماه زمان دریافت کند.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش:

۱. اصل پاسپورت فرد متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار
۲. ۲ قطعه عکس رنگی (ترجیحا عکس پاسپورت شخص)
۳. اصل شناسنامه و یا کارت ملی فرد متقاضی
۴. ترجمه رسمی آلمانی شناسنامه فرد متقاضی تایید شده توسط وزارت امور خارجه و سفارت اتریش
۵. در صورت متاهل بودن فرد اصل شناسنامه و یا کارت ملی و پاسپوورت همسر
۶. تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی کشور اتریش
۷. نامه تمکن مالی فرد متقاضی تحصیل در اتریش (داشتن حساب ارزی با حداقل مبلغ ۱۰۰۰۰ یورو)
۸. فرد باید در کشور ایران دارای یک حامی مالی باشد و مدارکی در این رابطه ارائه دهد.
۹. فیش حقوقی فرد متقاضی و یا قرارداد کار تایید شده توسط سفارت اتریش
۱۰. ارائه تاییدیه بیمه درمانی، بیمه بازنشستگی و …
۱۱. بیمه درمانی کشور اتریش
۱۲. ارائه تاییدیه بیمه نامه مسافرتی شخص متقاضی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو اعتبار
۱۳. گواهی پذیرش فرد متقاضی در یکی از دانشگاه های معتبر کشور اتریش
۱۴. گواهی اشتغال به تحصیل فرد متغاضی در یکی از دانشگاه های سراسری و معتبر کشور ایران
۱۵. گواهی عدم سوء پیشینه فرد متقاضی به همراه ترجمه رسمی آلمانی آن تایید شده توسط وزارت امور خارجه
۱۶. در صورت موجود بودن سند ازدواج یا ظلاق فرد متقاضی
۱۷. اجاره نامه محل اقامت فرد متقاضی در کشور اتریش در صورت خوابگاهی بودن ارائه مدارک مربوطه
۱۸. اگر فرد متقاضی تحصیل در دانشگاه های اتریش توسط یک شهروند اتریشی به این کشور دعوت شده باشد ارائه معرفی نامه الزامی است.
*ارائه یک کپی از تمامی مدارک بالا ترجمه شده به زبان رسمی آلمانی و تایید شده توسط وزارت امور خارجه هنگام ارائه مدارک الزامی است.
پس از تایید نامه پذیرش فرد در یکی از دانشگاه های اتریش، فرد متقاضی توسط سفارت این کشور به مصاحبه دعوت خواهد شد. در روز مصاحبه ویزا حضور فرد متقاضی تحصیل الزامی است و حتما خود فرد باید برای مصاحبه اقدام کند. همچنین در روز مصاحبه ویزا فرد متقاضی نباید کسی را همراه خود به سفارت ببرد.
انتخاب وقت مصاحبه فقط از طریق سایت امکان پذیر خواهد بود.
هزینه ویزا باید در همان وقت مصاحبه به صورت نقدی به سفارت پرداخت شود و در صورت قبول نشدن در مصاحبه و یا رد درخواست ویزای فرد متقاضی به هر دلیلی بازپس داده نخواهد شد.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش

فرد متقاضی در روز مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزای تحصیلی اتریش باید مدارک زیر را ارئه دهد:

۱. روزمه (cv) کامل کاری و تحصیلی
۲. اصل شناسنامه فرد متقاضی تحصیل در اتریش به همراه دو نسخه کپی
۳. ترجمه رسمی آلمانی یا انگلیسی شناسنامه فرد به همراه دو نسخه کپی
۴. اصل گذرنامه با حداقل یک سال اعتبار به همراه دو نسخه کپی
۵. دو قطعه عکس ۶*۴
۶. اصل گواهی پذیرش دانشگاه مورد نظر در کشور اتریش به همراه دو نسخه کپی
۷. مدرک زبان رسمی و معتبر به همراه دو نسخه کپی
۸. ارائه گواهی معتبر خرید بیمه یکساله با اعتبار ۳۰۰۰۰ یورو از سایت swiss care به همراه دو نسخه کپی
۹. تکمیل فرم های سفارت به همراه دو نسخه کپی
۱۰. گواهی تمکن مالی فرد متقاضی تحصیل در اتریش
۱۱. مبلغ ۳۰۰ یورو جهت هزینه صدور ویزا
۱۲. مدارک فارغ التحصیلی فرد متقاضی تایید شده توسط وزارت امور خارجه و دادگستری به همراه دو نسخه کپی
۱۳. ترجمه رسمی آلمانی یا انگلیسی مدارک فارغ التحصیلی فرد متقاضی تایید شده توسط وزارت امور خارجه و دادگستری به همراه دو نسخه کپی
۱۴. مدارک مربوط به سابقه کاری فرد متقاضی تحصیل در اتریش به همراه دو نسخه کپی
در روز مصاحبه تسلط فرد بر زبان آلمانی سنجیده خواهد شد و کسی که در این زمینه آمادگی کام داشته باشد از دریافت ویزا با شانس بالاتری برخوردار خواهد بود. گرچه داشتن مدرک زبان آلمانی برای پذیرش در دانشگاه های این کشور الزامی نیست.
اگر مدارک کامل باشد و نیاز به تکمیل مدارک وجود نداشته باشد، فرد متقاضی ویزای تحصیلی کشور اتریش می تواند ویزای خود را در طول شیش ماه تا یک سال دریافت کند.

مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزای تحصیلی اتریش

۰/۵ ( ۰ نظر )

گذاشتن یک دیدگاه