- 29 اردیبهشت 1399
- نیوزلند
- 2706 بازدید
- بدون نظر
افرادی که قصد سفر کردن به نیوزلند را داشته باشند، ابتدا درخواست صدور ویزای این کشور را می دهند. سفارت نیوزلند در کشور های مختلف، به درخواست متقاضیان صدور ویزا، رسیدگی می کند.
برای این منظور، متقاضی باید پیش از مراجعه حضوری به سفارت، به صورت آنلاین یا با برقراری تماس تلفنی، وقت سفارت بگیرد.
کشور نیوزلند، فقط در ۵۰ کشور جهان سفارتخانه فعال دارد. در باقی کشور ها، دفتر های کنسولگری به انجام وظایف خود می پردازند.
اگر می خواهید به کشور نیوزلند سفر کنید، لازم است اطلاعاتی در خصوص سفارت آن داشته باشید. در ادامه، روند اخذ ویزا و گرفتن وقت سفارت را بررسی می کنیم.
همچنین با مطالعه این مطلب می توانید با اصطلاحاتی مثل سفارتخانه و کنسولگری، بهتر آشنا شوید. در بخشی از مقاله، سفارتخانه، کنسولگری و وظایف هریک را به زبان ساده، توضیح می دهیم.
سفارتخانه کجاست؟
در واقع، سفارتخانه محل زندگی و کار نماینده قانونی یک کشور در سرزمین میزبان است. این مرکز، در پاینخت سیاسی کشور میزبان قرار می گیرد. بالا ترین مقام سفارتخانه، سفیر نام دارد.
سفیر، از شهروندان سرزمین خود حمایت کرده و روابط دوستانه ای بین دو کشور ایجاد می کند. تمام کارکنان سفارت نیوزلند، از مصونیت برخوردار هستند.
وظایف سفارتخانه چیست؟
اصلی ترین هدف و وظیفه یک سفیر، حفظ منافع کشورش محسوب می شود. به همین جهت، با مسئولین کشور میزبان، به مشاوره و رایزنی می پردازد.
سایر وظایف سفارت نیوزلند، شامل ارائه وقت سفارت و صدور ویزا برای افراد واجد شرایط می شود. از طرفی دیگر، بررسی درخواست های مهاجرت به این کشور، بر عهده این مرکز است.
مسئول رسیدگی به شرایط شهروندان نیوزلندی در مواقع اضطراری و کنترل آن هایی که باید خدمت سربازی را به جا بیاورند نیز سفارتخانه این کشور است.
کنسولگری چیست؟
می توانیم بگوییم که کنسولگری، زیرمجموعه سفارتخانه است. کنسولگری در چند شهر مهم کشور میزبان، دفاتری برپا می کند.
دفتر اول کنسولگری، همان سفارتخانه است. با این حال، وظایف آن ها به طور کامل، تفاوت دارد. در کشور هایی که سفارت نیوزلند وجود دارد، دفاتر کنسولگری، در امور سیاسی دخالتی نمی کنند.
شرح وظایف کنسولگری ها، به امور بیزنسی و تجاری بر می گردد. کارکنان آن ها نیز درست مثل کارمندان سفارتخانه، از مصونیت برخوردار هستند.
در صورتی که حمله ای به این مراکز و کارمندان آن ها شود، می توانند تمام و کمال از خود محافظت کنند. چراکه حمله به این اماکن، درست مثل حمله به خاک کشور میهمان است.
سفارت نیوزلند به چه کسانی ویزا می دهد؟
صدور ویزای نیوزلند، شرایط پیچیده ای دارد. بنابراین به راحتی نمی توان ویزای این کشور را دریافت کرد. از طرفی دیگر، شرایط اخذ هر ویزا با انواع دیگر آن تفاوت دارد.
با این حال، بعضی موارد در شرایط صدور تمام ویزا ها لحاظ می شود. برای مثال، دولت نیوزلند به افرادی که سوء سابقه دارند، ویزا نمی دهد.
داشتن سلامتی و گذرنامه معتبر نیز از موارد تعیین کننده در صدور ویزای این کشور هستند. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در نیوزلند دارند، باید مدارک معتبر تسلط به زبان انگلیسی ارائه کنند.
برای افراد بالای ۵۵ سال که برای کار کردن راهی این کشور می شوند، ویزای کاری صادر نمی شود. همچنین بهتر هست که افراد متقاضی این ویزا، دارای سابقه کار باشند.
در کنار تمام مواردی که عنوان کردیم، برای افراد بالای ۱۸ سال، داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم در صدور ویزا، تعیین کننده است.
همینطور افراد متقاضی باید از پس مخارج درخواست اخذ ویزا و سفر به این کشور بربیایند. توانایی اداره کردن مسائل مالی در نیوزلند، یکی از شروط صدور ویزای این کشور است.
روند مصاحبه سفارت نیوزلند
پیش از این گفتیم که برای سفر به هر کشور، باید ابتدا ویزای آن سرزمین را دریافت کنیم. وقت سفارت، یکی از مهم ترین قسمت ها برای صدور ویزا است.
وقت سفارت، به منظور مصاحبه با متقاضیان سفر به کشور نیوزلند تعیین می شود. برنامه ریزی این جلسه، معمولا یک ماه تا ۴۵ روز زمان می برد.
مرحله انگشت نگاری در صدور ویزای نیوزلند، وجود ندارد. همینطور سفارت نیوزلند در تهران، ویزای افراد متقاضی را صادر نمی کند
در خواست های صدور ویزا، به سفارت این کشور در ابوظبی منتقل می شود. پس از بررسی مدارک و انگیزه نامه متقاضیان، ویزای آن ها صادر می گردد.
تعیین وقت سفارت نیوزلند
پیش از این گفتیم که فقط زمانی امکان درخواست اخذ ویزای شما میسر است که وقت سفارت گرفته باشید. شما به راحتی می توانید از سفارت این کشور، وقت مصاحبه بگیرید.
راحت ترین روش برای گرفتن وقت سفارت، مراجعه به آدرس اینترنتی nzembassy است.
اگر تا به حال این کار را انجام نداده اید، نگران نباشید. در ادامه، روش گرفت وقت سفارت از طریق آنلاین را بررسی می کنیم.
پیش از هرکاری، یک نام کاربری و رمز عبور ایجاد کنید. این کار، برای بررسی پروسه درخواست صدور ویزا، به شما کمک می کند.
سپس تمام اطلاعات را با جزئیات وارد کرده و فرم های مربوطه را پر کنید. پس از پر کردن فرم، به قسمت “تاریخ ها” بروید تا اولین وقت خالی سفارت را رزرو نمایید.
ناگفته نماند که رزرو شما قطعی تلقی نشده و منوط به تایید مسئولین سفارت است. بنابراین، شما همچنان باید منتظر تماس سفارت نیوزلند بمانید.
پس از تایید سفارت و تعیین قطعی وقت مصاحبه، می توانید با همراه داشتن مدارک، به محل سفارتخانه بروید. در صورتی که هیچ تاییدی دریافت نکردید، یعنی رزرو شما کنسل شده است.
در این صورت، باید مجددا به آدرس وب سایتی که در بالا اشاره کردیم، مراجعه کنید. سپس می توانید زمان دیگری را برای وقت سفارت، رزرو کنید.
تا زمانی که وقت سفارت قطعی را دریافت نکنید، مجبور هستید که این پروسه را تکرار نمایید. پس از تایید وقت قطعی و حضور در جلسه مصاحبه، به سوالات افسر ویزا، با دقت پاسخ دهید.
دلایلی قانع کننده برای سفر خود به کشور نیوزلند ارائه دهید. در این صورت می توانید نظر مثبت افسر ویزا را جلب نمایید. در این صورت، صدور ویزا غیر ممکن نخواهد بود.
اطلاعات سفارت نیوزلند در تهران
سفارت نیوزلند در تهران، در آدرس خیابان اقدسیه، خیابان موحدی دانش، خیابان گلستان شمالی، کوچه سوسن، کوچه پارک دوم، پلاک۱ واقع شده است.
برای تماس تلفنی با این مرکز، می توانید در وقت اداری با شماره ۲۶۱۲۲۱۷۵-۰۲۱ تماس بگیرید. شماره فکس سفارتخانه نیوزلند نیز ۲۶۱۲۱۹۷۳-۰۲۱ است.
ساعت کاری این مرکز، از یکشنبه تا پنجشنبه، ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر است. در صورتی که خارج از این زمان با مرکز تماس گرفته یا به شکل حضوری مراجعه کنید، شخصی پاسخگوی شما نخواهد بود.
در نهایت
در این مطلب، به طور خلاصه به معرفی سفارت نیوزلند و وظایف آن پرداختیم. همچنین تفاوت کنسولگری و سفارتخانه را نیز مطرح کردیم.
روش رزرو آنلاین وقت سفارت و شرایط اخذ ویزای نیوزلند نیز بخش مهمی از این مقاله بود. در نهایت، امیدوار هستیم که اطلاعات مفیدی را به شما ارائه کرده باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید