مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی آلمان

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی آلمان

آلمان یکی از کشورهای قاره اروپاست و بایتخت آن برلین است.این کشور بزرگترین کشور اقتصادی قاره اروبا محسوب می شود. اعتبار پاسپورت آلمان از پنج رتبه برتر دنیاست. همچنین آلمان دومین مرکز مهاجرت ایرانیان است.

تحصیل در آلمان

آلمان بعد از آمریکا و انگلیس سومین کشور دنیاست که بیشترین تعداد دانشجوی خارجی در دانشگاه های آن پذیرش می شوند.این کشور دارای بیش از صد دانشگاه است که توسط وزارت علوم ایران تایید شده اند و همچنین دارای بیش از ۲۰ دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت می باشد.از جمله مورادی که سبب شده متقاضیان زیادی جهت اخذ ویزای آلمان اقدام کنند می توان به امکان تحصیل رایگان در آلمان، امکان تحصیل به زبان انگلیسی و همچنین رتبه بندی بالای دانشگاه های آلمان اشاره کرد.در خواست ویزای تحصیلی آلمان معمولا ۶ تا ۱۲ هفته طول میکشد بنابراین دانشجو باید چندماه زودتر از شروع ترم تحصیلی نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام کند در غیر اینصورت درخواست او برای ویزا رد خواهد شد. همچنین تنها افرادی ویزای آلمان را دریافت خواهند کرد که در یک دانشگاه و رشته معین دانشگاه های آلمان پذیرش شده باشند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان که باید به سفارت تحویل داده شوند:

۱. ۳ قطعه عکس ۴*۳
۲. بیوگرافی کامل (CV) به همراه عکس و ضمیمه اطلاعات تماس فرد متقاضی
۳. دو نسخه کپی از شناسنامه فرد متقاضی
۴. گذرنامه به همراه دو نسخه کپی از آن (گذرنامه شخص باید دارای حداقل ۶ ماه اعتبار باشد.)
۵. اصل تاییدیه پذیرش درخواست تحصیلی فرد در یکی از دانشگاه های آلمان
۶. مدارک تحصیلی از دیپلم تا مقطع پذیرش شده در آلمان با ترجمه های رسمی و تایید شده
۷. گواهی پذیرش کنکور سراسری برای متقاضیان مقطع کارشناسی
۸. اصل مدارک معتبر زبان های آلمانی و انگلیسی به همراه دو نسخه کپی
۹. انگیزه نامه جهت ادامه تحصیل در آلمان
۱۰. ارائه مدرک رسمی حساب بانکی ارزی با موجودی حداقل ۹۰۰۰ یورو (اگر معادل این پول به ریال در بانک های ایرانی شخص موجود باشد نیاز به تایید بانک و ارائه ترجمه رسمی انگلیسی دارد.)

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان که باید به سفارت تحویل داده شوند

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی آلمان در دانشگاه های آلمان:

۱. ۱۲ قطعه عکس رنگی ۶*۴
۲. کپی پاسپورت فرد
۳. کپی شناسنامه فرد
۴. ترجمه مدارک دیپلم فرد به همراه ریز نمرات (در صورت پذیرش در مقاطع بالاتر ارائه ترجمه مدارک مقطع قبل از مقطع پذیرش شده الزامی است.)
۵. ترجمه مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات
۶. حداقل نمره ۶.۵ مدرک رسمی IELTS و حداقل نمره ۵۵۰ برای مدرک رسمی TOEFL( برای رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند.)
۷. مدرک زبان آلمانی( برای رشته هایی که به زبان آلمانی تدریس می شوند.)
۸. مدرک قبولی کنکور سراسری برای متقاضیان مقطع کارشناسی
۹. طرح پیشنهادی برای متقاضیان مقطع دکترا
۱۰. پذیرش در دانشگاه های آلمان نیاز مند قبولی در یکی از آزمون های DSH و یا Test-Daf می باشد.
• آزمون Test-Daf در موسسات آموزش زبان آلمانی در آلمان برگذار می شود.(گرچه به تازگی این آزمون در ایران نیاز در موسسات وابسته به سفارت آلمان برگذار می شود.)
• آزمون DSH فقط در کشور آلمان و از طرف دانشگاه های این کشور برگذار میشود.
*تمامی مدارک تحصیلی باید ابتدا توسط وزارت خارجه و سپس توسط سفارت آلمان تایید شوند.

ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشگاه های آلمان نیز به این صورت است:

۱. مدارکی که کاردانی تلقی می شوند(همراه با مدرک دیپلم دوره دبیرستان):
• Diplom-Vorprüfung
• Zwischenprüfung
۲. مدارکی که از موسسات فنی و حرفه ای و آموزش عالی صادر شده اند و کارشناسی تلقی می شوند:
• (Diplom Ingenieur) FH
 (Diplom) FH
• (Diplom Ingenieur I ) GH
۳. مدارکی که از دانشگاه ها و مجتمع های آموزش عالی صادر شده اند و کارشناسی ارشد پیوسته تلقی می شوند:
• (Magister Artium) MA
 Diplom Ingenier
• Diplom
• GH(Diplom Ingenieur II)
۴. مدارکی که با شرط داشتن مدرک کارشناسی ارشد دکترا تلقی می شوند:
• (.Doktor Ingenieur ) Dr. Ing
• (Doktor)
مدارک دانشگاه های خصوصی و غیرحضوری شامل ارزشیابی نمی شوند.

تحصیل در دوره کارشناسی دانشگاه های آلمان

این مقطع شامل یک دوره ۴ ساله است.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی آلمان در کارشناسی:

۵. تکمیل فرم درخواست به صورت آنلاین در سایت دانشگاه مورد نظر
۶. ضمیمه ترجمه رسمی انگلیسی یا آلمانی مدارک تحصیلی و ریز نمرات دوره دیپلم
۷. عکس ۳*۴ رنگی
۸. کپی گذرنامه، کارت ملی و شناسنامه
۹. گواهی تمکن مالی
۱۰. مدرک زبان آلمانی (به دلیل اینکه اکثر رشته های این مقطع به زبان آلمانی تدریس میشوند متقاضی باید سطح زبان آلمانی B1 یا B2 را داشته باشد.)
۱۱. دارا بودن نمره قبولی در آزمون ورودی دانشگاه ها( تنها قبولی در دانشگاه های روزانه و شبانه) و در برخی موارد گذراندن یک سال دوره کالج
چون آموزش در مقطع کارشناسی در دانشگاه های آلمان مبنی بر مهارت عملی و بادگیری مهارت هاست اگر دانشجو این مقطع را با نمرات بالا پشت سر بگذارد از موقعیت های شغلی مناسبی با درآمد های بالا برخوردار خواهد شد.
پس از ارسال مدارک و دریافت تاییدیه از سوی دانشگاه مبنی بر اینکه مدارک شما دریافت شده است، باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی و سپس تایید شود. در صورتی که مدارک ارسالی شما ناقص باشد تاییدیه مدارک با تاخیر همراه خواهد بود.

تحصیل در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه های آلمان

این دوره بسته به توانایی علمی فرد، ۲ تا ۵ ترم طول خواهد کشید.

ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشگاه های آلمان

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی آلمان در کارشناسی ارشد:

۱. داشتن معدل ۱۵ بالای مقطع لیسانس برای رشته هایی که به انگلیسی تدریس میشوند و معدل ۱۳ به بالای مقطع لیسانس برای رشته هایی که به زبان آلمانی تدریس می شوند.
۲. ترجمه رسمی مدرک کارشناسی و ریزنمرات این دوره از تحصیل
۳. مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی معتبر
۴. توصیه نامه اساتید مقطع کارشناسی
۵. انگیزه نامه
۶. روزمه یا بیوگرافی
۷. تاییدیه درخواست تحصیل برای دانشگاه مربوطه

تحصیل در دوره دکترای دانشگاه های آلمان

تحصیل در این مقطع شامل یک دوره سه ساله ایت که بسته به فعالیت دانشجو می تواند متغیر باشد.
این کشور یکی از کشورهای برتر اروپا برای گذراندن مقطع دکترا محسوب می شود به صورتی که سالیانه ۱۰۰۰۰ دانشجوی دکترای داخلی و حدود ۱۵۰۰۰ دانشجوی دکترای خارجی مدرک خود را ازین کشور دریافت می کنند.
از مواردی که می تواند در پذیرش این دوره تاثیر بگذارد می توان به معدل دانشجو، دانشگاه فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی ارشد، داشتن مقاله های بین المللی، داشتن نمره قبولی مدارک معتبر زبان و توصیه نامه استاد اشاره کرد.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی آلمان در دکترا:

۱. مدرک کارشناسی ارشد
۲. مدرک زبان آلمانی (در صورتی که فرد تحصیلات قبلی خود را در یک از دانشگاه های آلمان گذرانده باشد ارائه این مدرک ضروری نیست.)
۳. مقالات بین المللی تایید شده متقاضی
۴. کنفرانس ها و مجلات چاپ شده بین المللی متقاضی
۵. مدرک زبان رسمی و معتبر
۶. سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی مورد نظر در مقطع دکترا (مانند اختراعات ثبت شده جهانی)
۷. انتخاب یک استاد استاد راهنما( سوپروایزر)
۸. تاییدیه پذیرش در دانشگاه مربوطه
اگر می خواهید تحصیلات خود را در خارج از کشور انجام دهید آلمان گزینه مناسبی محسوب می شود.زیرا هزنه تحصیل در این کشور در دانشگاه های دولتی رایگان است و شما تنها هزینه زندگی را پرداخت خواهید کرد که با توجه به مجوز کار دانشجویی حین تحصیل،که می توانید آن را به راحتی دریافت کنید،این هزینه ها هم مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.
پس از پایان تحصیلات نیز به شما یک ویزای اقامت یک ساله داده خواهد شد تا در این مدت به جستجوی کار در این کشور بپردازید.در صورت مشغول شدن به کار به صورت ۵ سال متوالی می توانید اقامت دائمی این کشور را داشته باشد.در طول این ۵ سال نیز ویزای شما سالانه تمدید خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص زندگی و تحصیل در آلمان می توانید با موسسات مربوطه در ارتباط باشید و یا از وکلای مربوطه مشاوره بخواهید.

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش تحصیل دکتری

۰/۵ ( ۰ نظر )

گذاشتن یک دیدگاه