- 30 اردیبهشت 1398
- مهاجرت تحصیلی
- 2623 بازدید
- ۸ نظر
- مهاجرت تحصیلی به فنلاند در سنین مختلف
- مزیت های تحصیل در فنلاند
- تحصیلات پیش از دانشگاه در فنلاند
- تحصیل در دانشگاه های کشور فنلاند
- تحصیل در مقطع کارشناسی فنلاند
- تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
- تحصیل در مقطع دکترا فنلاند
- مدارک مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه های کشور فنلاند
- مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند
- دوره های تحصیلی
- حق کار در مقطع لیسانس
- حق کار در مقطع کارشناسی ارشد
- فرایند دریافت مجوز تحصیلی برای تحصیل در فنلاند
- دریافت بیمه جامع درمانی
- داشتن بودجه ی کافی برای تحصیل در فنلاند
- درخواست اقامت دانشجویی
- زبان تحصیل در فنلاند
- هزینه زندگی در فنلاند
- کار دانشجویی در فنلاند
- فواید مهاجرت تحصیلی به فنلاند
- تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی
- شرایط پذیرش در دانشگاه ها وموسسه های کشور فنلاند
- تحصیل در فنلاند در کدام یک از مقاطع تحصیلی به زبان انگلیسی امکان پذیر است ؟
- تحصیل در کدام یک از دانشگاه های کشور فنلاند به زبان انگلیسی امکان پذیر است ؟
- دانشگاه های کشور فنلاند
فنلاند یکی دیگر از کشورهای اروپایی است که امکان تحصیل رایگان را در برخی از دانشگاه های خود فراهم کرده است. دانشجویانی که متقاضی مهاجرت به فنلاند هستند می توانند پس از فارغ التحصیلی اقامت این کشور را دریافت کرده و شغل مناسبی را برای خود پیدا کنند. متقاضیان تحصیل در فنلاند باید توجه داشته باشند برای تحصیل در برخی از رشته های دانشگاهی شهریه از دانشجویان دریافت خواهد شد؛ اما برخی از رشته ها نیز هیچگونه هزینه ای را از دانشجویان دریافت نکرده و کاملا رایگان هستند.
کشور فنلاند دارای ۵۰ مرکز آموزش عالی است که زیرمجموعه وزارت آموزش بوده و دانشجویان متقاضی تحصیل در فنلاند برای اینکه بتوانند وارد این مراکز شوند باید مدرک دیپلم خود را ارائه داده و در آزمون سراسری کشور خود نمره قبولی دریافت کرده باشند. اغلب دانشگاه های فنلاند از زبان سوئدی و گاهی انگلیسی برای تدریس استفاده می کنند. اکثر دانشگاه های فنلاند دارای تحصیلات حرفه ای هستند که این امر موجب شده افراد بسیاری متقاضی تحصیل در فنلاند باشند.
نکته ی دیگری که باید در مورد سیستم اموزشی فنلاند به آن اشاره کنیم این است که سیستم آموزشی این کشور در سال ۲۰۱۲ به عنوان بهترین سیستم آموزشی دنیا معرفی شده است.
مهاجرت تحصیلی به فنلاند در سنین مختلف
در کشور فنلاند سیستم آموزش رایگان و از سن ۷ تا ۱۶ سالگی اجباری می باشد. علاوه بر نداشتن شهریه دولت تمامی هزینه های دانش آموزان در این مقطع تحصیلی از جمله غذا و کتاب و سایر لوازم التحریر را پوشش می دهد. مقاطع تحصیلی اجباری در فنلاند به زبانهای سوئدی و یا فنلاندی می باشد که به انتخاب خانواده بستگی دارد و در طی تحصیل نیز زبان انگلیسی به دانش آموزان آموزش داده می شود.
پس برای آن دسته از متقاضیان که برای تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان اقدام می کنند می تواند از شانس کافی برای پذیرش و قبولی برای تحصیل در فنلاند را داشته باشند. پس از اتمام دوره اجباری تحصیلات دانش آموزان می توانند در صورت تمایل به مدرسه های علمی و کاربردی و یا دبیرستان بروند که از سن ۱۶ تا ۱۹ سالگی را شامل می شود و جزء تحصیلات اختیاری می باشد.
در نهایت دانش آموزان می توانند به دانشگاه رفته و تحصیلات عالیه داشته باشند. لازم به ذکر است که کشور فنلاند امتحان ورودی برای دوره های لیسانس در دانشگاه قرار داده و معمولا اکثر رشته های دوره لیسانس به زبان فنلاندی می باشد.
دوره لیسانس در این کشور ۳ سال٬ دوره فوق لیسانس ۲ سال و دکترا نیز بین ۳ تا ۴ سال طول می کشد. دوره لیسانس نیز مانند دکترا است با این تفاوت که تز دوره لیسانس با شرایط کمتر و آسان تری مورد قبول قرار می گیرد.
مزیت های تحصیل در فنلاند
دانشجویان در مدت تحصیل خود در فنلاند از بیمه تحصیلی دانشجویی برخوردار می شوند، که البته زبان تحصیل در فنلاند انگلیسی است و دانشجو نیازی به یادگیری زبان دیگری به جز انگلیسی ندارد و برای آن دسته از دانشجویان متقاضی که تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان را انتخاب کرده اند می تواند گزینه ی مناسبی باشد.
مزیت دیگر تحصیل در این کشور این است که دانشجویان در مدت تحصیل در فنلاند اجازۀ ۲۰ ساعت کار در هفته را دارند.
امکان تحصیل به زبان انگلیسی در کشوری که اکثر مردم با زبان انگلیسی آشنا هستند. البته برای دانشجویان متقاضی که شرایط کافی و قابل قبولی برای دانشگاه دارند اما تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان را انتخاب کرده اند دوره های زبان انگلیسی قبل از سال تحصیلی برای این دسته از دانشجویان ارائه و تدریس می شود.
اکثر دانشگاه های کشور فنلاند مورد تأیید وزارت علوم ایران هستند علاوه بر آن این دانشگاه ها دارای رنک جهانی نیز هستند
امکان استفاده از بورسیه های تحصیلی برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا وجود دارد که شرایط آن به مراتب آسان تر از سایر کشور ها ومقاطع تحصیلی است
امکان تردد ۹۰ روزه در حوزه کشورهای عضو شنگن که با دریافت ویزای شنگن این امکان برا ی دانشجویان بین المللی نیز فراهم می شود
این دانشجویان همچنین می توانند برای یک ترم در خارج از فنلاند، به عنوان دانشجوی تبادلی (exchange student) بروند و به ادامه تحصیل بپردازند.
دانشجویان این کشور می توانند شانس پیدا کردن فرصت های شغلی متنوعی را داشته باشند که لازمه ی آن تسلط به زبان فنلاندی یا سوئدی است. این در حالی است که کشور فنلاند کشوری با درصد بیکاری بسیار پایین است. همچنین می توان شانس مهاجرت تحصیلی به فنلاند را داشته باشند.
تحصیلات پیش از دانشگاه در فنلاند
تحصیلات پیش از دانشگاه در فنلاند از سن ۷ سالگی آغاز شده و کلیه شهروندان این کشور الزاما باید در کلاس های آموزشی شرکت کنند. دوره تحصیلات پیش از دانشگاه در فنلاند حدود ۹ سال به طول انجامیده و دانش آموزان باید یک دوره ۶ ساله ابتدایی و سپس دوره ۳ ساله متوسطه را پشت سر بگذارند. دانش آموزان پس از اتمام دوره متوسطه برای اینکه بتوانند وارد دبیرستان شوند می توانند یا به صورت نظری و یا به صورت فنی به تحصیلات خود ادامه دهند. دوره دبیرستان در فنلاند حدود سه تا چهار سال به طول خواهد انجامید و پس از این دوره متقاضیان می توانند در آزمون سراسری دانشگاه های فنلاند شرکت نمایند.
تحصیل در دانشگاه های کشور فنلاند
متقاضی مهاجرت تحصیلی به فنلاند می تواند در دانشگاه ها ، موسسه های آموزش عالی و پلی تکنیک ها به تحصیل بپردازد . برای ورود به دانشگاه های کشور فنلاند شرط لازم این است که باید فرد مدرک دیپلم خود را در دبیرستان دریافت کرده باشد وهم چنین در دانشگاه های سراسری نیز پذیرفته شده باشد. از متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فنلاند تنها نیمی از آن ها موفق می شوند تا در دانشگاه های این کشور پذیرفته شوند .
برای این که دانشجویان خارجی وارد این کشور شوند باید در آزمون ورودی این دانشگاه ها پذیرفته شود و دیپلم خود در فنلاند و یا معادل آن را دریافت کرده باشد . در این کشور زبانی که می شود با آن به تحصیل پرداخت زبان فنلاندی ، سوئدی و یا انگلیسی است.
نظام آموزشی در کشور فنلاند در هر سال به دو نیمه تقسیم می شود و این امکان برای دانشجو وجود دارد که در هر نیم سال بیست واحد را بپذیرد یعنی به صورت کلی در هر سال می تواند چهل واحد را پشت سر بگذارد.
در مجلس کشور فنلاند در سال ۱۹۹۵ قانونی برای تاسیس پلی تکنیک ها به تصویب رسیده است و هدف از به تصویب رساندن این قانون این است که بتواند دانشجو هر چه زودتر وارد بازار کار در این کشور شود و بتواند از توانایی های خود استفاده کند . تا به امروز سی پلی تکنیک تاسیس شده است و رشته های بسیار زیادی دارد که با تحصیل در این رشته ها دانشجو می تواند طی چهار سال مدرک خود را دریافت کند . اگر دانشجو نتواند در این چهار سال دوره خود را تمام کند یک سال دیگر دوره تحصیل وی تمدید خواهد شد و می تواند به ادامه تحصیل بپردازند.
حال شاید این سوال برای شما پیش آید که دانشگاه ها با پلی تکنیک ها چه تفاوتی دارند ؟ پاسخ این است که پلی تکنیک ها نسبت به دانشگاه ها کاربردی ترند و تحصیلات را به صورت حرفه ای تری ارائه می دهند . برای این که متقاضی مهاجرت تحصیلی به فنلاند بتواند به پلی تکنیک ها وارد شود باید دیپلم حرفه ای را از دبیرستان های حرفه ای دریافت کند و البته باید متقاضی در آزمونی که برای ورودی پلی تکنیک ها وجود دارد نیز پذیرفته شود و بهتر است سابقه کاری را نیز در این زمینه داشته باشد.
تحصیل در مقطع کارشناسی فنلاند
متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فنلاند چنانچه تمایل داشته باشند در مقطع کارشناسی این کشور تحصیلات خود را ادامه دهند باید درنظر داشته باشند که طول دوره تحصیل در مقطع کارشناسی فنلاند حدود سه تا چهار سال بوده و دانشجویان باید به صورت تمام وقت در دانشگاه تحصیل کنند. دانشجویان متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی فنلاند باید ۱۲۰ واحد درسی را گذرانده و در سال آخر نیز پایان نامه ای همراه با یک تحقیق علمی جامع تحویل دهند.
در ضمن دوره ی کارشناسی در فنلاند ۴ است و تعداد واحدهای درسی نیز بسته به این که فرد در چه رشته ای مشغول به تحصیل باشد متفاوت است ولی به طور میانگین تعداد واحدهای درسی که دانشجویان باید در طی دوران تحصیل خود در فنلاند بگذرانند همان طور که گفتیم ۱۲۰ واحد است.
نکته ی دیگری که باید در مورد تحصیل در مقطع کارشناسی در فنلاند به آن اشاره کنیم این است که یک دوره کار علمی را تجربه کنند باید ۲۰ واحد درسی را در کنار سایر درس های خود بگذرانند.
دانشجویان متقاضی تحصیل در فنلاند باید درنظر داشته باشند که جهت تحصیل در مقطع کارشناسی فنلاند باید زبان فنلاندی را آموخت. چراکه اغلب دروس این مقطع به زبان رسمی فنلاند یعنی زبان فنلاندی ارائه می شود و دانشجویان باید مدرکی را ارائه دهند که نشان دهنده تسلط کافی افراد به این زبان است. از آنجایی که در کشور ایران آموزش زبان فنلاندی امکان پذیر نیست بنابراین دانشجویان متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی فنلاند به راحتی قادر به دریافت پذیرش از دانشگاه های فنلاند در این مقطع نخواهند بود.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فنلاند برای اینکه بتوانند تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد ادامه دهند باید به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشند. چراکه اغلب رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی تدریس می شوند. متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید درنظر داشته باشند ارائه مدرک زبان انگلیسی یکی از الزامات بوده و دانشجویان فرصت یادگیری زبان را پس از ورود به فنلاند نخواهند داشت.
تحصیل در مقطع دکترا فنلاند
متقاضیان تحصیل در فنلاند برای اینکه بتوانند از دانشگاه های این کشور برای تحصیل در مقطع دکترا پذیرش دریافت کنند؛ ابتدا باید یک جای خالی تحقیقاتی در دانشگاه موردنظر خود پیدا کرده و با استادی که در ارتباط با گروه تحقیقاتی موردنظر است ارتباط موثری برقرار نمایند. چنانچه دانشجویان متقاضی سوابق خود را ارائه داده و نظر مثبت استاد را دریافت کنند می توانند نسبت به اخذ پذیرش از دانشگاه موردنظر خود اقدام نموده و صحبت های نهایی را درخصوص حامی مالی خود انجام دهند. درنهایت نیز باید به سفارت فنلاند مراجعه کرده و درخواست ویزای دانشجویی این کشور را داد.
نکته ی دیگری که باید در مورد دوره ی دکترا در فنلاند به آن اشاره کنیم این است که دوره ی دکترا در فنلاند ۴ تا ۵ سال طول می کشد و شرط ورود به این دوره این است که فرد مدرک کارشناسی ارشد داشته باشد.
متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فنلاند باید درنظر داشته باشند هیچ زمان مشخصی جهت اقدام برای اخذ پذریش در مقطع دکترا وجود نداشته و دانشجویان متقاضی می توانند از کمک هزینه های تحصیلی درنظر گرفته شده نیز بهره مند شوند. برخی از این کمک هزینه ها جهت کار برروی پروژه های تحقیقاتی ارائه می شود و دانشجویان می توانند با استفاده از آن سطح دانش علمی خود را ارتقا داده و مدرک بین المللی معتبری را دریافت کنند. دانشجویانی که در مقطع دکترا فنلاند به تحصیل اشتغال دارند می توانند همزمان با تحصیل خود حدود ۳۰ ساعت در طول هفته به کار دانشجویی مشغول بوده و مبلغی در حدود ۸ تا ۱۰ یورو را به ازای هر یک ساعت کار دریافت کنند.
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه های کشور فنلاند
- مدارک دال بر پذیرش از دانشگاه و یا فایل آن به همراه دو نسخه کپی
- مدرک زبان انگلیسی برای رشته هایی که به این زبان ارائه می شوند به همراه دو نسخه کپی از آن (برای کسانی که قصد تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان را دارند، بهتر است مدرک زبان حتی در سطوح کم نیز ارائه دهند)
- بیمه یکساله با اعتبار ۳۰۰۰۰ یورو (این بیمه را باید خریداری کرد که مبلغ آن ۲۱۹ یورو است و از سایت swiss care می توان آن را خریداری کرد) به همراه دو نسخه کپی از آن.
- پاسپورت و دو نسخه کپی از آن
- پاسپورت (این در حالی است که بهتر است یک سال از اعتبار پاسپورت باقی مانده باشد)
- اصل شناسنامه و دو نسخه کپی از آن
- دو قطعه عکس رنگی ۶*۴
- ارائه مدارک دال بر تمکن مالی از بانک (به میزان ۱۰۰۰۰ یورو) و دو نسخه کپی از آن
- نوشتن انگیزه نامه (این مدرک برای افزایش شانس پذیرش رایگان در دانشگاه های این کشور بسیار مهم است، لزا توصیه می شود این قسمت را به خوبی انجام داده تا اگر قصد تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان را دارند بتوانند در دانشگاه مورد نظر پذیرش بگیرند.)
- مدارک تحصیلی در هر مقطع برای ادامه تحصیلی (از دیپلم، پیش دانشگاهی و مدارک مقاطع بالا تر) به همراه ریز نمرات
- رزومه ی شخص متقاضی (رزومه قوی تحصیلی، با روزمه شغلی تفاوت دارد، این قسمت نیز از جهت دادن بورسیه تحصیلی رایگان به افراد متقاضی مهم است)
توصیه ی بعدی ما این است که نسبت به کسب اطلاعات دانشگاه مقصد، از طرق دانش آموختگان ایرانی در این کشور و یا سایت معتبر و رسمی دانشگاه مورد نظر اقدام کنید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند
هر کشوری با توجه به این که اتباع کشورهای مختلف از سفر به کشور آن ها چه هدفی دارند، متناسب با هدفشان به آن ها ویزا می دهند، کشور فنلاند نیز از امر مستثنی نیست و افرادی که می خواهند در کشور فنلاند تحصیل کنند باید مجوز ورود به این کشور برای تحصیل داشته باشند به همین دلیل باید ویزای تحصیلی فنلاند را تهیه کنند.
اما برای این که متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی فنلاند بتوانند ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کنند باید مدارکی را ارائه دهند که این مدارک عبارتند از:
- ارائه ی پاسپورت و دو نسخه ی کپی از آن
- دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۶*۴
- ارائه ی اصل شناسنامه و دو نسخه ی کپی از آن
- داشتن بیمه یک ساله ای که ۳۰ هزار یورو اعتبار داشته باشد
- ارائه نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر در فنلاند و یا ارائه ی فایل آن به همراه دو نسخه ی کپی از آن
- ارائه ی مدرک زبان به همراه دو نسخه ی کپی از آن
- رزومه
- ارائه مدرک فارغ التحصیلی از دبیرستان به بعد به همراه ریز نمرات آن
- گواهی تمکن مالی از بانک، این نامه باید باید تمکن مالی فرد را نشان دهد و همچنین ۱۰ هزار یورو اعتبار داشته باشد، در ضمن این گواهی باید به همراه دو نسخه کپی از آن ارائه شود.
دوره های تحصیلی
۱- دوره های تحصیلی پلی تکنیک ها : گذراندن این دوره تحصیلی باعث می شود تا متقاضی مهاجرت تحصیلی به فنلاند بتواند در این کشور مدرک Bachelor خود را دریافت کند . دریافت کردن این مدرک چهار سال طول می کشد و متقاضی باید بتواند در این چهار سال بین ۱۴۰ تا ۱۶۰ واحد را بگذارند . تعداد واحدهایی که باید فرد بگذارند بسته به رشته تحصیلی که فرد دارد متفاوت خواهد بود . از این تعداد واحد ۲۰ واحد آن مربوط به دوره تجربه کار علمی و تخصصی است . در پایان تحصیل فرد باید پایان نامه خود را نیز ارائه دهد.
۲- Kandidaati/Kandidat: این دوره از تحصیل شامل سه تا چهار سال به صورت تمام وقت است و بعد از گذراندن و پشت سر گذاشتن دوره دیپلم دبیرستان خواهد بود. در این دوره متقاضی باید حداقل ۱۲۰ واحد از درس های پایه و تخصصی را پشت سر بگذارد و در سال آخر تحصیل خود نیز باید در پژوهش های علمی شرکت کند و پایان نامه خود را ارائه دهد.
۳- Maisteri: این دوره تحصیلی شامل پنج تا هفت سال تحصیل به صورت تمام وقت است و فرد باید بعد از این که دیپلم دبیرستان را دریافت کند باید بین ۱۶۰ تا ۲۲۰ واحد درسی را دریافت کنند و هم چنین باید پایان نامه خود را به همراه پژوهش های علمی نیز ارائه کنند. اگر این تحصیلات بعد از تحصیلات مورد دوم توسط متقاض ی گذرانده شود حداقل واحدهایی که فرد باید ارائه کند ۴۰ واحد است.
۴- Lisensiaatti/Licentiat: در کشور فنلاند فرد می تواند این مدرک را نیز دریافت کند و برای این که فرد این مدرک را دریافت کند باید ۳۰ واحد را پشت سر بگذارد. این دوره برای متقاضی حکم دوره های پژوهشی را دارد و دانشجو باید پایان نامه خود را ارائه کند و از آن در مقابل سایر استادان نیز بتواند به خوبی دفاع کند. بیش تر متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فنلاند این دوره را به عنوان یک دوره ابتدایی در دکترا پشت سر می گذارنند و این دوره برای فرد بین دو تا سه سال طول می کشد.
۵- Tohtori/Doktor: برای این که متقاضی مهاجرت تحصیلی به فنلاند بتواند در دوره دکترا به تحصیل بپردازد باید مدرک Maisteri یا همان کارشناسی ارشد را داشته باشد. این دوره در فنلاند یک دوره پژوهشی است و بین چهار و یا پنج سال طول می کشد.
حق کار در مقطع لیسانس
متقاضیان تحصیل در فنلاند حدود ۱۰ ساعت در طول هفته حق کار در مقطع لیسانس را داشته و می توانند به ازای هر یک ساعت کار مبلغی در حدود ۸ تا ۱۰ یورو را دریافت کنند. مجموع درآمدی که افراد از کار دانشجویی به دست می آورند می تواند هزینه های زندگی و تحصیل آن ها را به مدت یک سال تامین کند. دانشجویانی که نسبت به زبان فنلاندی تسلط کافی داشته باشند از شانس بیشتری برای پیدا کردن کار مناسب برخوردار خواهند بود.
حق کار در مقطع کارشناسی ارشد
دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در فنلاند را دارند چنانچه مقطع کارشناسی ارشد را انتخاب کرده باشند می توانند در طول هفته به مدت ۲۰ ساعت به کار دانشجویی مشغول شوند. حقوقی که افراد به ازای هر یک ساعت کار دانشجویی دریافت می کنند حدود ۸ تا ۱۰ یورو است که مجموع آن می تواند هزینه های زندگی و تحصیل دانشجو را به مدت یک سال تامین کند. یافتن کار دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد فنلاند نیازمند دارا بودن پارامترهای مختلفی است که مهم ترین آن آگاهی افراد از زبان رسمی این کشور است. از سوی دیگر چنانچه فرد تجربه کاری لازم را داشته باشد می تواند شغل دانشجویی مناسبی را نیز پیدا کند.
فرایند دریافت مجوز تحصیلی برای تحصیل در فنلاند
افرادی که می خواهند برای ادامه تحصیل خود به کشور فنلاند بروند، قبل از هر اقدامی باید از یکی از مراکز آموزشی در فنلاند که شامل دانشگاه ها، مراکز آموزش حرفه ای و مدارس عالی می شود پذیرش تحصیلی بگیرند، اما نکاتی که در این جا حتما باید به آن توجه کنید این است که تحصیلات ویژه و یا تحصیلات تکمیلی که می خواهید در فنلاند بگذرانید باید مرتبط با رشته ی تحصیلی شما باشد، تحصیلاتی که در فنلاند می گذرانید برای هدف خاصی باشد یعنی یا شما را برای فعالیت در شغلی آماده کند و یا این که بتوانید مدرک فارغ التحصیلی خود را از مراکز آموزشی فنلاند بگیرید.
اما برای این که برای یکی از رشته های مراکز آموزشی فنلاند درخواست دهید باید این کار را در هنگام درخواست سرتاسری مدارس یعنی در هنگام بهار و یا پاییز انجام دهید، البته برای برخی از رشته های تحصیلی نیز افراد می توانند در ماه ژانویه درخواست دهند.
دریافت بیمه جامع درمانی
پس از این که افراد از سوی یکی از مراکز آموزشی فنلاند پذیرش تحصیلی دریافت کردند، حال وقت آن است که فرد از کشور خود بیمه ی جامع درمانی دریافت کند، این بیمه به این دلیل است که فرد در هنگام تحصیل در فنلاند احتمال دارد که بیمار شود برای این که هزینه های درمانی و مخارج دارویی فرد تامین شود فرد نیاز به نوعی بیمه ی شخصی دارد که بیمه جامع درمانی می تواند این نیاز فرد را برطرف کند.
برای این که بتوانید خود را بیمه کنید می توانید از طریق شرکت های بیمه ای که در کشور خودتان فعالیت می کنند اقدام کنید و یا این که می توانید از شرکت های بیمه ی بین المللی کمک بگیرید. البته توجه داشته باشید که از هر نوع بیمه ای برای زمان تحصیل در فنلاند نمی توانید استفاده کنید بلکه بیمه ای که برای تحصیل خود از ان استفاده می کنید باید شرایط خاصی داشته باشید:
- نوع بیمه ای که انتخاب می کنید نباید بیمه ی سفر عادی باشد
- در طی مدتی که شما در فنلاند اقامت دارید باید بیمه ی شما اعتبار داشته باشد
- در قرارداد بیمه ای که فرد برای تحصیل خود در فنلاند از آن استفاده می کند نباید بخشی از هزینه ها و جبران خسارت ها به عهده ی خود شخص است بیشتر از ۳۰۰ یورو باشد
- هنگامی که فرد به خاک کشور فنلاند وارد می شود باید قرارداد بیمه ی او اعتبار داشته باشد
در ضمن توصیه می کنیم قرارداد بیمه ی خود را در طی تحصیل در فنلاند لغو نکنید زیرا اگر این کار را انجام دهید و در طی مدت تحصیل خود بیمار شوید خودتان شخصا باید هزینه های مراجعه به پزشک و بیمارستان را پرداخت کنید.
البته برخی از افراد دارای کارت درمانی اروپایی هستند که برای این گونه افراد نیازی نیست که یک کارت بیمه ی جداگانه دریافت کنند.
داشتن بودجه ی کافی برای تحصیل در فنلاند
برای این که بتوانید در کشور فنلاند تحصیل کنید باید بتوانید هزینه های خود در طی مدتی که در فنلاند اقامت دارید را برآورده کنید. برای مثال برای این که بتوانید هزینه های خوراک، مسکن و سایر هزینه های خود را در فنلاند تامین کنید حداقل ماهی ۵۶۰ یورو باید هزینه کنید، یعنی اگر بخواهید به مدت یک سال در فنلاند اقامت داشته باشید باید ۶۷۲۰ یورو بودجه داشته باشید.
البته ممکن است به دلیل این که احتمال تحصیل رایگان در فنلاند داشته باشید این هزینه ها کم تر نیز باشند، ولی به طور کلی پول کافی برای تامین هزینه های خود در فنلاند در حساب خود داشته باشید و یا مدرکی که نشان دهنده ی حمایت مالی از سوی یک مرجع رسمی است را به همراه داشته باشید.
درخواست اقامت دانشجویی
چهارمین اقدامی که افراد برای دریافت مجوز تحصیل در فنلاند باید انجام دهید درخواست اقامت دانشجویی در فنلاند است، برای این که درخواست اقامت دانشجویی خود را ثبت کنید می توانید از طریق اینترنت اقدام کنید و سپس می توانید برای اثبات هویت خود و همچنین ارائه ی نسخه ی اصلی از مدارک پیوست شده ی خود به نزدیک ترین کنسولگری فنلاند مراجعه کنید.
در ضمن توجه داشته باشید که شما تا سه ماه پس از درخواست اینترنتی خود وقت دارید که به کنسولگری مراجعه کنید و نکته ی دیگری که در این باره به آن اشاره کنیم این است که قبل از این که شخصا به کنسولگری فنلاند مراجعه کنید باید از کنسولگری این کشور وقت بگیرید.
اما همان طور که گفتیم برای این که درخواست اینترنتی خود را برای اقامت دانشجویی خود ثبت کنید باید مدارکی را به پیوست ارسال کنید که این مدارک شامل موارد زیر می شوند:
- ارائه ی مدارکی در مورد پرداخت شهریه ی تحصیلی سالانه ی پرداخت شده و یا مدرک بورسیه ی تحصیلی
- ارائه ی پاسپورت معتبر
- عکس پاسپورتی
- ارائه ی مدارکی که نشان دهنده ی تمکن مالی فرد برای تحصیل در فنلاند باشد
- گواهی حضور، این مدرک باید نشان دهد که فرد در یک مرکز آموزشی در فنلاند حضور دارد
- ارائه ی کپی کارت درمانی اروپایی و یا مدرک بیمه ی فرد متقاضی
- ارائه ی مدرک فارغ التحصیلی قبلی، توجه داشته باشید که دانشجویانی بواسطه ی تحصیلات خود می توانند مدرک تحصیلی اخذ کنند و یا دانشجویان مبادله ای نیازی به ارائه ی این مدرک ندارند.
- در صورتی که فرد جزو دانشجویان مبادله ای و یا دانشجویانی که تحصیلات ان ها منجر به گرفتن مدرک تحصیلی می شوند، نباشد در صورتی که در جایی مشغول به کار باشند باید مدرک کار احتمالی خود را ارائه دهند.
زبان تحصیل در فنلاند
افرادی که می خواهند در دانشگاه های فنلاند ادامه تحصیل بدهند باید با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشد و باید بدانند برای تحصیل در دانشگاه های فنلاند نیاز به هیچ زبان دیگری به جز زبان انگلیسی ندارند.
هزینه زندگی در فنلاند
متقاضیان تحصیل در فنلاند باید درنظر داشته باشند هزینه زندگی در این کشور باتوجه به مقطع تحصیلی فرد می تواند متغیر باشد و باید به این مساله نیز توجه کرد که فنلاند به عنوان یکی از کشورهای گران در اروپا شناخته می شود. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد فنلاند باید مبلغی در حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو را به صورت ماهیانه به عنوان هزینه زندگی در فنلاند پرداخت نمایند. این مبلغ کلیه هزینه های غذا، مسکن، بیمه، رفت و آمد و دیگر موارد را شامل شده و دانشجویان همزمان با تحصیل باید این مبلغ را نیز پرداخت نمایند.
کار دانشجویی در فنلاند
یکی از سوالات مهمی که برای افراد متقاضی در فنلاند مطرح می شود این است که ایا در حین تحصیل خود اجازه ی کار در کشور فنلاند را دارند تا از این طریق بتوانند بخشی از هزینه های خود را تامین کنند. در پاسخ باید بگوییم که دانشجویان در فنلاند اجازه ی کار پاره وقت به مدت ۲۰ ساعت در هفته را دارند که البته دانشجویان دکترا اجازه ی کار به مدت ۳۰ ساعت در هفته را در طی دوران تحصیل خود در فنلاند را دارند.
البته اگر می خواهید برای کار پیدا کردن در فنلاند با مشکلی مواجه نشوید باید زبان فنلاندی و یا زبان سوئدی اشنایی داشته باشید تا بتوانید در این کشور کار کنید.
فواید مهاجرت تحصیلی به فنلاند
در کشور فنلاند تا سال ۲۰۱۶ میلادی برای دانشجوهای خارج از اتحادیه اروپا تحصیل رایگان ارائه می شده است و اما از پاییز سال ۲۰۱۷ میلادی در این کشور برای تحصیل باید متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فنلاند هزینه هایی را پرداخت کنند. برای مثال هزینه هایی که برای دوره کارشناسی در این کشور پرداخت می شود بین ۱۰ تا ۱۵ هزار یورو است. البته امکان پرداخت قسطی نیز برای آن وجود دارد.
مهاجرت تحصیلی به فنلاند فواید بسیار زیادی دارد که در ادامه بیان می کنیم:
۱- دانشگاه هایی که در کشور فنلاند وجود دارد همگی مورد تایید وزارت علوم در ایران هستند.
۲- متقاضی مهاجرت تحصیلی به فنلاند می تواند در این کشور سهیمه ارز دانشجویی را دریافت کند و این سهمیه می تواند هر دو سال یک بار و به نرخ دولتی آن را دریافت کنند.
۳- متقاضی می تواند در بهترین رشته ها و در دانشگاه های برتر اروپا به تحصیل بپردازد.
۴- متقاضی می تواند روادید شنگن را نیز دریافت کند و به این ترتیب نیز می تواند تردد ۹۰ روزه را به ۲۶ کشور در دنیا داشته باشد .
۵- برای متقاضیان امکان تحصیل به زبان انگلیسی وجود دارد و در این کشور نیز افراد بسیار زیادی به این زبان صحبت می کنند .
۶- متقاضی مهاجرت تحصیلی به فنلاند می تواند در شرکت های چند ملیتی در فنلاند فرصت های کارآموزی بسیار زیادی را فراهم کند .
۷- متقاضی می تواند به عنوان دانشجوی تبادلی در این کشور تحصیل کند یعنی یک ترم می تواند در خارج از کشور فنلاند نیز به تحصیل بپردازد.
۸- هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی در کشور فنلاند نسبت به بعضی از کشور ها مثل انگلیس و هلند بسیار کم تر است.
۹- متقاضی اگر به زبان فنلاندی ویا سوئدی مسلط باشد می تواند فرصت های کاری بسیار زیادی را برای خود فراهم کند.
۱۰- بازار کار حرفه ای که در این کشور وجود دارد تا ده سال دیگر به کارگرهای متخصص بسیار زیادی نیاز خواهد داشت.
۱۱- درصورتی که فرد بتواند پذیرش تحصیلی را در این کشور دریافت کند می تواند به راحتی در این کشور روادید را دریافت کند وهم چنین خانواده وی نیز به راحتی می توانند در این کشور تردد کنند.
۱۲- تحصیل در همه مقاطع تحصیلی به جز در مقطع کارشناسی نیازی به داشتن مدرک زبان فنلاندی نخواهد داشت برای مثال شما می توانید به عنوان استاد و یا دانشجو در مقطع دکترا به تحصیل بپردازید و بدون این که بخواهید زبان فنلاندی را در این کشور فراگیرید.
تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی
آموزش عالی در کشور فنلاند از موسسه ها و دانشگاه های بسیار زیادی تشکیل شده است . در کشور فنلاند چهارده دانشگاه وجود دارد که از این تعداد دوتای آن ها دانشگاه پایه و بقیه جز دانشگاه های دولتی کشور فنلاند هستند . در این دانشگاه ها بیش تر از ۱۷۰ میلیون دانشجو در حال تحصیل می باشند . غیر از این دانشگاه ها ، ۲۴ موسسه پلی تکنیک نیز در این کشور وجود دارد . اولین دوره تحصیلی در دانشگاه های این کشور ، دوره کارشناسی است که بین سه و یا چهار سال به طول می انجامد . درس های دانشگاه های این کشور به دو زبان سوئدی و فنلاندی ارائه می شوند . البته در بعضی از دانشگاه های این کشور نیز امکان تحصیل به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین المللی وجود دارد .
شرایط پذیرش در دانشگاه ها وموسسه های کشور فنلاند
- متقاضی باید در آزمون ورودی این دانشگاه ها نمره قبولی را کسب کنند.
- نمره های متقاضی در دوره دبیرستان باید بسیار عالی باشد .
- دوره دبیرستان متقاضی باید با موفقیت به پایان رسیده باشد .
- متقاضی برای تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی باید به این زبان تسلط کافی را داشته باشد .
- متقاضی باید تمکن مالی داشته باشد .
متقاضیان تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی باید بدانند که حدود ۴۵۰ رشته در موسسه های این کشور وجود دارد که متقاضی می تواند در هر یک از آن ها به تحصیل بپردازد . این بدان معنی است که همه درس ها ، آزمون ها ،سخنرانی ها و …در این رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شوند . متقاضی می تواند در هر یک از مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا در این رشته ها به تحصیل بپردازد . دانشگاه های کشور فنلاند در سراسر جهان شهرت بسیار زیادی دارند و دلیل این شهرت نیز این است که این دانشگاه ها از استاندارد های عالی در آموزش پیروی می کنند. زبان انگلیسی در کشور فنلاند کاربردهای بسیار زیاد دیگری نیز دارد .
تحصیل در فنلاند در کدام یک از مقاطع تحصیلی به زبان انگلیسی امکان پذیر است ؟
تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های فنلاند چهار سال طول می کشد. تحصیل در این مقطع به زبان سوئدی و یا فنلاندی است . برای وارد شدن به این مقطع باید متقاضی در آزمون ورودی این دانشگاه پذیرفته شود . معمولا تحیل در این مقطع به زبان فنلاندی است واما متقاضی برای تحصیل در این مقطع باید به زبان فنلاندی تسلط کافی داشته باشد .
تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه های کشور فنلاند به مدت دو سال طول می کشد . متقاضیان تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی می توانند در این مقطع به تحصیل بپردازند .البته شرط تحصیل در این مقطع این است که معدل دوره کارشناسی متقاضی بین ۱۵ تا ۲۰ باشد و این که باید نمره ۵/۶ را از مدرک زبان آیلتس داشته باشد .
دانشجویان اروپایی برای تحصیل در این مقطع نیازی به پرداخت شهریه ندارند و اما دانشجویان غیر اروپایی باید شهریه بپردازند . متقاضیان تحصیل در فنلاند در حین تحصیل می تواند ۲۰ تا ۲۵ ساعت در هر هفته کار کنند و در زمان تعطیلات اجازه چهل ساعت کار در هر هفته را دارند .
تحصیل در مقطع دکترا نیز برای متقاضیان تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی امکان پذیر است و شامل دوره تحصیلی سه یا چهار ساله می شود . برای تحصیل در این مقطه متقاضی باید در دوره کارشناسی معدل بالای ۱۶ داشته باشد و هم چنین مدرک آیتلس ۷ و پروپوزال بسیار قوی را ارائه دهد . دولت فنلاند به این متقاضیان نیز اجازه می دهد تا بین ۲۰ تا ۲۵ ساعت در هر هفته کار کنند و در تعطیلات نیز می توانند تا چهل ساعت در هر هفته کارکنند.
از پرطرفدارترین رشته های این کشور رشته پزشکی است . تحصیل به زبان انگلیسی در این رشته ها امکان پذیر نیست و باید متقاضی به زبان سوئدی و یا فنلاندی تسلط داشته باشد .
تحصیل در کدام یک از دانشگاه های کشور فنلاند به زبان انگلیسی امکان پذیر است ؟
- دانشگاه فنلاند شرقی : این دانشگاه در سال ۲۰۱۰ ساخته شده است و دارای سه پردیس است . این دانشگاه به صورت کلی دارای چهار دانشکده ،علوم بهداشت ، علوم اجتماعی، علوم و جنگلبانی ،تجارت وفلسفه می باشد . در رتبه بندی دانشگاه های جهان این دانشگاه در رتبه سیصد و یک قرار دارد . متقاضیان تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی می توانند این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کنند.
- دانشگاه هلسینکی : در سال ۱۶۴۰ این دانشگاه تاسیس شده است و در ابتدا در شهر تورکو قرار داشته است و اما در سال ۱۸۲۹ به شهر هلسینکی انتقال یافته است . این دانشگاه دارای یازده دانشکده و یازده موسسه تحقیقاتی می باشد که از فرآیند بولونیا پیروی می کند . متقاضی تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی می تواند برای تحصیل این دانشگاه را انتخاب کند و اما باید در ابتدا در آزمون ورودی این دانشگاه نمره قبولی را کسب کند . دانشکده های این دانشگاه عبارتند از : دانشکده حقوق ،هنر ، علوم ، داروسازی ،علوم آموزشی ، زیست شناسی ،علوم اجتماعی ، جنگلبانی و دام پزشکی .
- دانشگاه ییواسیکا : در سال ۱۸۶۳ این دانشگاه تاسیس شده است و چهارمین دانشگاه بزرگ در کشور فنلاند است که دانشجویان بسیار زیادی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند . از جمله دانشکده های این دانشگاه می توان به دانشکده علوم اجتماعی ،ریاضیات وعلوم، فناوری اطلاعات ،علوم انسانی ، ورزش و سلامت و تجارت و اقتصاد اشاره کرد .
دانشگاه های کشور فنلاند
Finland Universities
Åbo Akademi University
University of Helsinki (دانشگاه هلسینکی): یکی از بهترین و قدیمی ترین دانشگاه های کشور فنلاند در زمینه ی پزشکی است. دانشکده پزشکی دانشگاه هلسینکی همزمان با تاسیس دانشگاه در سال ۱۶۴۰ تاسیس شد. دانشکده پزشکی این دانشگاه پژوهش هایی با کیفیت و چند رشته ای انجام می دهد، پزشکان و دندانپزشکانی ماهر پرورش می دهد، بر دانشجویان در روند پژوهش هایشان نظارت می کند و به محققان و دانشجویان در برقراری ارتباط بین المللی کمک می کند. در حال حاضر دانشجو های بسیاری در دوره های تحصیلی کارشناسی، ارشد و دکتری پژوهش محور یا تخصص محور در حال تحصیل هستند. مزیت وقابلیت بسیار عالی این دانشکده این است که تنها دانشگاه در زمینه ی پزشکی است که دوره های دو زبانه برگزار می کند و در روند آموزشی خود از هر دو زبان سوئدی و فنلاندی به یک میزان استفاده می کند.
University of Joensuu
University of Jyväskylä
University of Kuopio
University of Lapland
University of Oulu (دانشگاه اوسلو): دانشکده پزشکی دانشگاه اوسلو یکی دیگر از دانشکده های پزشکی است. این دانشکده دوره های دندانپزشکی، پرستاری، علوم بهداشتی و علوم آزمایشگاهی بالینی در هر دو مقطع کارشناسی و ارشد برگزار می کند. از آنجایی که زبان تدریس دوره ها فنلاندی هست، دانشجویان مجبور هستند که در این زبان مهارت کسب کنند. با این حال دوره های آموزشی مکملی نیز در این دانشکده وجود دارند که به زبان انگلیسی تدریس می شوند.
بنابراین افرادی که برای تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان اقدام می کنند می توانند در این دوره های تکمیلی شرکت کنند و مدرک خود را در این کشور دریافت کنند.
University of Tampere (دانشگاه تامپر): در سال ۱۹۲۵، همزمان با تاسیس مدرسه علوم اجتماعی هلسینکی، تاسیس شد. دانشگاه تامپر یکی دیگر از بهترین دانشکده های کشور فنلاند در زمینه ی پزشکی است. این موسسه رابطه ای بین دیگر دانشکده های فنلاند و همچنین موسسات بین المللی شکل داد و پژوهش در زمینه های مختلف همچون زیست شناسی سرطان و بیماری های گوش و حلق و بینی اطفال، را ترویج داد.
University of Turku
University of Vaasa
Åland Polytechnic
Arcada
Central Ostrobothnia University of Applied Sciences
Diaconia University of Applied Sciences
EVTEK University of Applied Sciences
HAMK University of Applied Sciences
Helsinki Polytechnic Stadia
HUMAK University of Applied Sciences
Jyväskylä University of Applied Sciences
Kajaani University of Applied Sciences
Kemi-Tornio University of Applied Sciences
Kymenlaakso University of Applied Sciences
Lahti University of Applied Sciences
Laurea University of Applied Sciences
Mikkeli University of Applied Sciences
North Karelia University of Applied Sciences
u Polytechnic – University of Applied Sciences
Pirkanmaa Polytechnic – University of Applied Sciences
Rovaniemi University of Applied Sciences
Satakunta University of Applied Sciences
Savonia University of Applied Sciences
South Carelia Polytechnic
Svenska Yrkeshögskolan
Sydväst Polytechnic
Tampere Polytechnic – University of Applied Sciences
Helsinki University of Technology
Lappeenranta University of Technology
Tampere University of Technology
Hanken Swedish School of Economics and Business Administration
Helsinki School of Economics (HSE)
Turku School of Economics (TSE)
Finnish Academy of Fine ArtsSibelius Academy
Theatre Academy
University of Art and Design Helsinki UIAH
HAAGA-HELIA University of Applied Sciences
جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به مهاجرت تحصیلی به کشور فنلاند با دفتر موسسه دانش گستر کوه نور تماس بگیرید و مشاوره اولیه رایگان را دریافت نمایید.
سلام طول دوره ی تحصیل در مقطع دکتری چقدر هستش؟
با سلام.
طول دوره در مقطع دکتری 4 تا 5 سال هستش. در صورت تمایل در طول ساعات اداری تماس بگیرید و وقت مشاوره حضوری و یا تلفنی آنلاین بگیرید.
hazine tahsil to maghtae arshad be che sorat hastesh?
با سلام.
هزینه تحصیل در مقطع ارشد 10000 تا 15000 یورو میباشد. در صورت تمایل در طول ساعات اداری تماس بگیرید و وقت مشاوره حضوری و یا تلفنی آنلاین بگیرید.
با سلام من برای فنلاند اقدام کنم بعدش میتونم کار کنم البته اول تحصیلی اقدام کنم بعد برای کار اقدام کنم؟
با سلام
بله میتونید اقدام کنید.در صورت تمایل در طول ساعات اداری تماس بگیرید و وقت مشاوره حضوری و یا تلفنی آنلاین بگیرید.
امکان دریافت بورسیه هست تو کشور فنلاند؟
با سلام
بله امکان دریافت بورسیه است.ولی باید مدرک زبان داشته باشید. شرایط تحصیلی و مدارک شما در جلسه مشاوره مورد بررسی قرار بگیرد که شامل شما میشود یا خیر.در صورت تمایل در طول ساعات اداری تماس بگیرید و وقت مشاوره حضوری و یا تلفنی آنلاین بگیرید.